Какво искаме да постигнем с този блог

Здравейте скъпи уъркохолици,

Както знаете, наше основно занимание е организацията на първите в България after work party-та. Голяма част от вас, които вече сте част от нашата общност и ни познавате лично, знаете също така, че сме ентусиазирани да покажем, че в България кадърни хора има и всички те имат нужда да общуват повече помежду си, да намират общи интереси и допирни точки, било то в бизнеса, или в личен аспект.

Освен партитата след работа, които имат различна тема всеки път, организираме и семинари/лекции с образователна цел. При последното ни такова събитие напълнихме най-голямата зала на партньорите ни от Softuni и събрахме в онлайн стрийминг още 5000 човека. По време на събитието Маги Халваджиян сподели своите лични рецепти за успех, разказа как е започнал първото си бизнес начинание и даде безценни съвети как да запазим самообладание и да преодолеем трудните моменти, когато стартираме ново начинание.

В този ред на мисли, ни хрумна идеята да направим блог за всички нас, където да споделяме опита и познанията си в различни области от света на бизнеса и лайфстайла.

Надяваме се да намерите за интересни и полезни следващите ни статии.

Ще се радваме да допринасяте със съдържание, което намирате за полезно и с радост ще споделим вашите идеи и експертни анализи по различни теми.

Ако имате желание да споделите материал с нас, пишете ни на office@theworkaholic.bg

Очаквайте скоро и нашите първи статии в блога, както и следете следващите ни събития в страницата ни във Фейсбук - The Workaholic events

Поздрави,

Теодора и Васил

Comments